18.6. - 22.6.2012 tisk
| Výroba a rozvoz hotových jídel | 
| JÍDELNÍ LÍSTEK 18.6. – 22.6. 2012 | 
| PONDĚLÍ | ||
| Polévka: | Hovězí s rýží a hráškem | |
| 1. | 100 g | Hovězí maso vařené, houbová omáčka, houskový knedlík | 
| 2. | 100 g | Thajská kuřecí směs, rýže | 
| 3. | 300 g | Salát z červeného zelí, pečivo | 
| ÚTERÝ | ||
| Polévka: | Zelná s klobásou | |
| 1. | 100 g | Pražská vepřová plec, těstoviny | 
| 2. | 300 g | Rybí file s nivovou omáčkou, brambor | 
| 3. | 300 g | Rýžový nákyp s jablky a skořicí, kakao | 
| STŘEDA | ||
| Polévka: | Drůbková s nudlemi | |
| 1. | 100 g | Pikantní vepřová plec s klobásou, houskový knedlík | 
| 2. | 100g | Chilli con carné, rýže | 
| 3. | 300 g | Rýžový salát s kuřecím masem a broskvemi, pečivo | 
| ČTVRTEK | ||
| Polévka: | Špenátová | |
| 1. | 100 g | Vepřové srdce na smetaně, houskový knedlík | 
| 2. | 100 g | Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, salát | 
| 3. | 300 g | Jihočeské kyselo, šťouchané brambory | 
| PÁTEK | ||
| Polévka: | Hovězí s drobením | |
| 1. | 100 g | Pytlácký guláš, houskový knedlík | 
| 2. | 100 g | Palečkův špíz, brambor, tatarská omáčka | 
| 3. | 300 g | Těstovinový salát se šunkou, pečivo | 
| Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. | 
| Kontakt majitel: 777 500 006 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz | 
| OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidlaunas.webnode.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. | 
