25.1. - 29.2.2010 tisk
| Výroba a rozvoz hotových jídel | 
| JÍDELNÍ LÍSTEK 25.1. - 29.1. 2010 | 
| PONDĚLÍ | ||
| Polévka: | Hovězí s nudlemi | |
| 1. | 100 g | Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík | 
| 2. | 100 g | Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurka | 
| 3. | 300 g | Rýžový salát s kuřecím masem a žampiony, pečivo | 
| ÚTERÝ | ||
| Polévka: | Žampionová s ovesnými vločkami | |
| 1. | 100 g | Budějovická vepřová plec, těstoviny | 
| 2. | 300 g | Gnocci s anglickou slaninou a kyselím zelím | 
| 3. | 300 g | Americká buchta , kakao | 
| STŘEDA | ||
| Polévka: | Zelná s uzeninou | |
| 1. | 100 g | Štěpánská vepřová plec, rýže | 
| 2. | 300 g | Špagety s vepřovým masem a rajčaty, sýr | 
| 3. | 300 g | Zeleninový salát se šunkou a vejcem, pečivo | 
| ČTVRTEK | ||
| Polévka: | Pórková s vejcem | |
| 1. | 100 g | Vepřová plec po staročesku, houskový knedlík | 
| 2. | 250 g | Kuře na zelenině, brambor | 
| 3. | 300 g | Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, kompot | 
| PÁTEK | ||
| Polévka: | Hovězí s kapáním | |
| 1. | 100g | Vepřová játra na majoránce, rýže | 
| 2. | 100g | Katův šleh, brambor | 
| 3. | 300g | Salát s červeného zelí se salámem, pečivo | 
| Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. | 
| Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz | 
| OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ | 
