6.9. - 10.9.2010 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 6.9. - 10.9. 2010 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a kukuřicí |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Gnocci s anglickou slaninou a kyselím zelím |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s vejcem a sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Gulášová |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na víně, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Chilli con carné, rýže |
3. |
300 g |
Jablkový závin, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Hrachová se slaninou |
|
1. |
100 g |
Pražská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Vepřové maso pečené, dušená mrkev, brambor |
3. |
300 g |
Salát z červeného zelí, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Celerová se zeleninou |
|
1. |
100 g |
Vepřový závitek na smetaně, rýže |
2. |
300 g |
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, špenát |
3. |
300 g |
Květák zapečený se sýrovou omáčkou ,brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s vejcem |
|
1. |
100g |
Hovězí guláš, houskový knedlík |
2. |
120g |
Smažená vepřová játra, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300g |
Rýžový salát s kuřecím masem a žampiony, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 50 84 48 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |