1.8. - 5.8.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 1.8. – 5.8. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s rýží a hráškem |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, okurková omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Pražský sekaný řízek, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s tuňákem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Zeleninová s krupkami |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na pivě, těstoviny |
2. |
300 g |
Ryzoto z vepřového masa, sýr, okurka |
3. |
300 g |
Šišky s mákem, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Kapustová s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Kuřecí stehno po Valticku, rýže |
2. |
150g |
Záhorácký závitek, bramborový knedlík |
3. |
300 g |
Krabí salát, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Myslivecká vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Mexické fazole, chléb |
3. |
300 g |
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a žampiony, červená řepa |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Dršťtková |
|
1. |
100 g |
Guláš z vepřových srdcí, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Rybí file s nivovou omáčkou, brambor |
3. |
300 g |
Těstovinový salát s kuřecím masem, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |