25.7. - 29.7.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 25.7. – 29.7. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, křenová omáčka, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Čevapčiči, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s balkánským sýrem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Frankfurtská s párkem |
|
1. |
100 g |
Putimská vepřová plec, těstoviny |
2. |
130 g |
Vepřový bok pečený, houskový knedlík, špenát |
3. |
300 g |
Nudlový nákyp s tvarohem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Fazolová bílá |
|
1. |
100 g |
Špikovaná vepřová játra na červeném víně, rýže |
2. |
250g |
Kuře pečené na kyselém zelí, brambor |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a broskvemi, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Uzená s kroupami |
|
1. |
100 g |
Lašská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Kuřecí směs na thajský způsob, rýže |
3. |
300 g |
Květák zapečený se sýrovou omáčkou, brambor, salát |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso na žampionech, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Uzené maso vařené, hrachová kaše, chléb, okurka |
3. |
300 g |
Vajíčkový salát se šunkou, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsouurčeny k přímé spotřebě bez skladování. |