27.6. - 1.7.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 27.6. – 1.7. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí polévka s rýží a kukuřicí |
|
1. |
100 g |
Hovězí maso vařené, žampionová omáčka, houskový knedlík |
2. |
100 g |
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Frankfurtská s párkem |
|
1. |
100 g |
Lesnická vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
200 g |
Gnocci s kuřecím masem a žampiony |
3. |
300 g |
Nudle s mákem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Květáková s vejcem |
|
1. |
100 g |
Námořnické maso, rýže |
2. |
130g |
Vepřové výpečky, houskový knedlík, zelí |
3. |
300 g |
Jemný kuřecí salát s celerem. pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Kuřecí s nudlemi |
|
1. |
100 g |
Českobudějovická vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Azu po tatarsku, rýže |
3. |
300 g |
Nákyp z rybího file, brambor, kompot |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Krupicová s vejcem |
|
1. |
100 g |
Pytlácký guláš, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát se třemi druhy sýra, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |