14. - 18.11.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 14.11. – 18.11. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinami |
|
1. |
100 g |
Vepřová plec na česneku, rýže |
2. |
100 g |
Rumunské párky, brambor, salát |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s tuňákem, pečivo |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Čočková s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Fořtovská vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
300 g |
Bramborové nočky s anglickou slaninou a kyselím zelím |
3. |
300 g |
Ovocný koláč, kakao |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Zeleninová s ovesnými vločkami |
|
1. |
100 g |
Segedínský guláš, houskový knedlík |
2. |
120g |
File s nivovou omáčkou, brambor, kompot |
3. |
300 g |
Rýžový salát s kuřecím masem a ananasem, pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
|
|
1. |
100 g |
|
2. |
250 g |
Státní svátek |
3. |
200 g |
|
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Myslivecká hovězí pečeně, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Smažené žampiony, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Těstovinový salát se šunkou, pečivo |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičů jsouurčeny k přímé spotřebě bez skladování. |