14.2. - 18.2.2011 tisk
Výroba a rozvoz hotových jídel |
JÍDELNÍ LÍSTEK 14.2. – 18.2. 2011 |
PONDĚLÍ |
||
Polévka: |
Hovězí s těstovinovou rýží |
|
1. |
100 g |
Orientální vepřová plec, rýže |
2. |
130 g |
Kapustový karbanátek, bramborová kaše, okurka |
3. |
300 g |
Zeleninový salát s kuřecím masem |
ÚTERÝ |
||
Polévka: |
Bramborová |
|
1. |
100 g |
Českobudějovická vepřová plec, těstoviny |
2. |
130 g |
Moravský vrabec, houskový knedlík, kyselé zelí |
3. |
300 g |
Nudle s mákem, bílá káva |
STŘEDA |
||
Polévka: |
Drůbková s rýží |
|
1. |
100 g |
Myslivecká vepřová plec, houskový knedlík |
2. |
130 g |
Chilli noc carné, rýže |
3. |
300 g |
Ovocný salát, sladké pečivo |
ČTVRTEK |
||
Polévka: |
Fazolová s uzeninou |
|
1. |
100 g |
Špikovaná vepřová játra na červeném víně, rýže |
2. |
200 g |
Smažený květák, brambor, tatarská omáčka |
3. |
300 g |
Bramborový guláš, chléb |
PÁTEK |
||
Polévka: |
Hovězí s drobením |
|
1. |
100 g |
Štěpánská vepřová plec, rýže |
2. |
130 g |
Katův šleh, bramborák |
3. |
300 g |
Těstovinový se třemi sýry |
Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. |
Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz |
OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |