12.12. - 16.12.2011 tisk
				Výroba a rozvoz hotových jídel | 
		
				JÍDELNÍ LÍSTEK 12.12. – 16.12. 2011 | 
		
				PONDĚLÍ | 
		||
				Polévka: | 
			
				Hovězí s drobením | 
		|
				1. | 
			
				100 g | 
			
				Orientální vepřová plec, houskový knedlík | 
		
				2. | 
			
				100 g | 
			
				Drůbeží játra s anglickou slaninou, rýže | 
		
				3. | 
			
				300 g | 
			
				Zeleninový salát s mozarelou , pečivo | 
		
				ÚTERÝ | 
		||
				Polévka: | 
			
				Kulajda | 
		|
				1. | 
			
				100 g | 
			
				Putimská vepřová plec, těstoviny | 
		
				2. | 
			
				200 g | 
			
				Pečený prejt, brambor, kyselé zelí | 
		
				3. | 
			
				300 g | 
			
				Rýžový nákyp s broskvemi, bílá káva | 
		
				STŘEDA | 
		||
				Polévka: | 
			
				Celerová | 
		|
				1. | 
			
				100 g | 
			
				Hovězí maso se šunkou a žampiony, houskový knedlík | 
		
				2. | 
			
				300g | 
			
				Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sýr, červená řepa | 
		
				3. | 
			
				300 g | 
			
				Rýžový salát s broskvemi, sladké pečivo | 
		
				ČTVRTEK | 
		||
				Polévka: | 
			
				Krupicová s vejcem | 
		|
				1. | 
			
				100 g | 
			
				Námořnické maso, rýže | 
		
				2. | 
			
				130 g | 
			
				Bůčkové překvapení, bramborový knedlík, kyselé zelí | 
		
				3. | 
			
				300 g | 
			
				Zapečená brokolice se sýrem, brambor, kompot (brokolice, sýr, smetana) | 
		
				PÁTEK | 
		||
				Polévka: | 
			
				Slepičí s nudlemi | 
		|
				1. | 
			
				100 g | 
			
				Uzenářský guláš, houskový knedlík | 
		
				2. | 
			
				130 g | 
			
				Smažená kuřecí křídla, bramborová kaše, salát | 
		
				3. | 
			
				300 g | 
			
				Těstovinový s kuřecím masem, pečivo | 
		
				Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. | 
		
				Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz | 
		
				OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤPoučení strávníků – vyhl. 137/2004 – pokrmy vydané do jídlonosičůjsou určeny k přímé spotřebě bez skladování. |