21.2. - 25.2.2011 tisk
            Výroba a rozvoz hotových jídel | 
        
            JÍDELNÍ LÍSTEK 21.2. – 25.2. 2011 | 
        
            PONDĚLÍ | 
        ||
            Polévka: | 
            
            Hovězí s těstovinami | 
        |
            1. | 
            
            100 g | 
            
            Hovězí maso vařené, fazolová omáčka, houskový knedlík | 
        
            2. | 
            
            130 g | 
            
            Drůbeží sekaná, bramborová kaše, červená řepa | 
        
            3. | 
            
            300 g | 
            
            Zeleninový salát se šunkou, pečivo | 
        
            ÚTERÝ | 
        ||
            Polévka: | 
            
            Uzená s krupkami a zeleninou | 
        |
            1. | 
            
            100 g | 
            
            Vepřová plec na žampionech, těstoviny | 
        
            2. | 
            
            130 g | 
            
            Uzená krkovička vařená, bramborový knedlík, špenát | 
        
            3. | 
            
            300 g | 
            
            Americká buchta, kakao | 
        
            STŘEDA | 
        ||
            Polévka: | 
            
            Pórková | 
        |
            1. | 
            
            100 g | 
            
            Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, houskový knedlík | 
        
            2. | 
            
            120 g | 
            
            Vepřové maso pečené, dušená mrkev, brambor | 
        
            3. | 
            
            300 g | 
            
            Salát s červeného zelí s párkem, pečivo | 
        
            ČTVRTEK | 
        ||
            Polévka: | 
            
            Hovězí s nudlemi | 
        |
            1. | 
            
            100 g | 
            
            Cikánská vepřová plec, houskový knedlík | 
        
            2. | 
            
            120 g | 
            
            Kuře kung pao, rýže | 
        
            3. | 
            
            200 g | 
            
            Květákový nákyp, brambor, kompot | 
        
            PÁTEK | 
        ||
            Polévka: | 
            
            Hovězí s játrovou rýží | 
        |
            1. | 
            
            100 g | 
            
            Znojemský guláš, houskový knedlík | 
        
            2. | 
            
            120 g | 
            
            Smažený sýr, brambor, tatarská omáčka | 
        
            3. | 
            
            300 g | 
            
            Jemný kuřecí salát s celerem, pečivo | 
        
            Změna jídelníčku vyhrazena, váha masa se rozumí v syrovém stavu. | 
        
            Kontakt majitel: 603 508 448 E-mail : hotovajidlaunas@seznam.cz | 
        
            OBJEDNÁVKA OBĚDŮ NA TF. 737 675 111 POUZE DO 13 HODINhttps://www.hotovajidla.unas.czPŘEJEME DOBROU CHUŤ |